søndag den 16. maj 2010

på banen igen

Det tog lidt tid, men nu er jeg på banen igen. Flytningen er overstået, stuen er færdigmalet, den nye reol samlet og sat op, et styk lejrskole med tre gode ottende klasser veloverstået, mit kontor er færdigmalet og også her er reolen samlet. Og så er der vist ikke flere ting, jeg kan sætte "tjek" ved, med mindre det helt fantastiske overskønne vattæppe, som jeg fandt i genbrugsbutikken til 10 kroner tæller med. Eller den give away, som jeg vandt hos Kirstine, eller gaver på vandingslegen, som jeg fik fra Helle. Pu ha, hvor har der bare været mange gode ting på det sidste! Og billeder, ja de kommer, når jeg finder æsken med ledningen til kameraet, fordi jeg har taget mange billeder undervejs.
Jeg synes, det er helt fantastisk at være flyttet. Selvom vi stadig roder meget (læs rigtigt meget!!!), og selvom mange af vores rum endnu ikke er malet eller indrette, føler jeg mig bare helt hjemme og helt mig selv, når jeg går rundt i huset. Jeg har på fornemmelsen, at i dette hus skal tingene nok lykkes for os, men krydser alligevel fingre indimellem.
Næste skoleår er også ved at være faldet på plads for mit vedkommende. Der skal ske en del omstruktureringer på min skole, så det hele er lidt mere spændende, end det plejer, og også en del mere spændende end vi som skole havde lyst til, at det skulle være. Jeg forsøger nu at være positiv og på at få det bedste ud af det, men jeg ved også, at næste skoleår bliver år. Det er ikke fordi, at jeg er imod forandringer, men jeg tror bare, at netop disse forandringer, som ikke er nogle, vi selv har ønsket, men som er blevet presset ned over hovedet på os, godt kan være svære at sluge. Sikke en kringlet sætning jeg fik lavet der.... forsøger vist bare at sige, at det er nemmere at skabe forandringer, når man selv ønsker dem eller selv kan se, at de er tiltrængte.
Indretningen af mit kontor kalder.... jeg er godt nok overrasket over, hvor mange skoleting jeg har, og hvor meget mapper osv. fylder i reolen. Heldigvis forsøger jeg at sortere i det, så noget at det, der tidligere stod i vores loftsrum, og som ikke har været brugt i syv år, ikke automatisk kommer op på hylderne.
Vender snart tilbage igen til bloggen, og mon ikke det bliver med billeder....
Rigtig god søndag til jer alle!