torsdag den 14. oktober 2010

lige om lidt

Lige om lidt er der efterårsferie! Kun en dag mere, som skal tilbringes sammen med aktive børn og lærere, inden en hel uge og weekend der er til fri rådighed. Vejret den sidste uges tid har været skønt, bare det fortsætter langt ind i næste uge også.
Mandag og tirsdag stod på samtaler med forældre, så selv om jeg var sent hjemme, var det fantastisk at køre hjem i den sene aftensol. I dag har jeg været til personalesamtale med min leder. Jeg håber, at jeg kan huske alle de gode og pæne ting, han sagde til mig, når dagene er hårde og lange. Jeg er glad for min leder, men det er sjældent i hverdagen, at man får ros som lærer. Derfor vil jeg gøre mit bedste for at huske de rosende ord. Og tage dem til mig. Det er oftest det, der er sværest for mig. Det handler nok om, at jeg tit stiller for store krav til mig selv, så det bliver svært at leve op til mine forventninger. Og så handler det nok om ikke altid at tro, at det, jeg gør, er godt nok. Men lige i dag vælger jeg at tro på det! Og går det galt, kan jeg jo altid læse mit blogindlæg igen.....
Aftenen før sidste arbejdsdag før ferien skal bruges på sofaen sammen med katten. Kæresten arbejder i kælderen, men jeg satser på, at jeg kan lokke ham op til skotsk krimi senere!

søndag den 10. oktober 2010

weekend med sol

Endelig en hel weekend med sol og dejligt vejr. Tiltrængt og skønt. Jeg har været i haven og bare nydt det. Pludselig kom der lidt mere overskud, når jeg kunne mærke solens stråler i nakken.
Lørdag aften var jeg til den dejligste koncert med Teitur. Fantastisk stemning.
Ellers er weekenden gået med kærestehygge, strik på poncho, eftermiddagslur og afslapning. Nu venter en aften forude med skoleplanlægning og forberedelse af morgendagens samtaler. Men på fredag får jeg efterårsferie..... så skal der blogges, strikkes, nydes og fortælles hemmeligheder:-)