søndag den 27. februar 2011

gaveleg

Jeg har deltaget i en gaveleg hos Kreativista i Boligrum, og hun har sendt mig denne fine gave! Dejligt med en overraskelse midt i vinterferien. Jeg er super glad for den fine farverige gave, og jeg håber på, at bloglegen kan leve videre hos mig.

Lidt om reglerne for legen:
Alle blogprofiler kan deltage. Du deltager ved at skrive et indlæg til mit - herefter vil de to første indlæg blive belønnet med en lille gave.
Efter gavens modtagelse, skal du sende en lille gave retur til mig og samtidigt oprette et indlæg på din blog, hvor du fortsætter legen.

Der er ingen regler for indholdet af gaven eller for hvor meget tid, du skal bruge på den. Den må gerne være hjemmelavet, men det er ikke et krav!
Håber du har lyst til at lege med!

lørdag den 26. februar 2011

en gave fra SanneP

Jeg har ikke vist gaven før, da jeg skulle sende en pakke videre til Mette. Men i mandags lå denne dejlige gave i min postkasse. Stor overraskelse, fordi jeg skulle jo bare sende en pakke videre. Men Sanne havde altså også lavet en gave til mig, som er super fed! Tak søde Sanne for den fine overraskelse!

torsdag den 24. februar 2011

Færdige fastelavnsboller

Gårsdagens fastelavnsboller var et hit, i hvert fald hos kæresten og mig. Gulerodskagen er medbragt til kærestens arbejde, hvor det var blevet hans tur til at give kage. Må vente på vurderingen til, han vender hjem igen.
I dag er dagens program lidt skolearbejde, så jeg ikke ender med at sidde med det søndag aften, vask af de stoffer jeg har fundet i genbrug og arvet hos farfar, opmåling af alle 46 rum i den  malede sættekasse og endelig spisning med Mette med efterfølgende Marie Frank koncert. Fredag byder på kreadag med den samme Mette, hun kan en masse tricks, som jeg håber at lære nogle af.
Her er et par billeder af indkøbene fra Århus. Næste gang må jeg også finde noget til mig selv! Synes bare at natdragten var så fin!

onsdag den 23. februar 2011

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller skal der til! Især når man har vinterferie. Dejen er sat til hævning, smør til remonce står og bliver blødt, gulerodskagen er i oven, mens jeg tager en tur rundt i blogland. Er ved at vænne mig ret meget til det er ferie.... Kitchen Aiden bliver flittigt brugt, og hver eneste gang den kører, er der samtidig de vildeste babyspark i maven:-).
Mandagens tur til Århus var kold, kold og lidt mere til. Jeg fik slet ikke set alt det, jeg gerne ville, men fik i stedet købt babytøj og en bog om mad til babyer og tumlinger. Hmmm hvad er det lige der sker?
I weekenden legede jeg lidt med nogle af Helles mønstre, og jeg har lovet hende at vise lidt af det frem. Billederne er ikke super gode, men flere er på vej....

søndag den 20. februar 2011

vinterferie

Planerne for weekenden blev ændret en anelse. Vi havde snakket om maling af trappeopgangen fra kælder til første sal, men selv med en 6 meter lang stige kan det vist ikke lade sig gøre. Vi bliver nok nødt til at betale os fra det alligevel....
Lørdagen blev brugt på dejlig gåtur over broen til Aalborg i solskin, lækker brunch på Café Vesterå efterfulgt af lidt shopping til de dele af min krop, som bare svulmer og svulmer:-). Resten af dagen var præget af total afslapning, nem og lækker mad og Stieg Larsson extended version DVD - fantastisk.
Søndagen er blevet brugt på bagning, blandt andet rugbrød for første gang (synes det lugtede meget som øllebrød undervejs), men det blev rigtigt godt. Kæresten har givet min sættekasse anden omgang maling, så den kan jeg komme i gang med i næste uge. I aften skal vi spise italiensk på en af mine yndlingssteder i Aalborg, nemlig Fellini. Min far har inviteret os med ud at spise, og det glæder vi os meget til. Måske er det bare fordi, jeg er gravid, men jeg har studeret deres hjemmeside i løbet af eftermiddagen for at finde ud af, hvad jeg skal spise......

I morgen skal jeg tilbringe dagen i Århus sammen med en god veninde, glæder mig allerede til de mange butikker, især BOX de LUXE!

fredag den 18. februar 2011

perlesjovJeg blev helt bidt af de bagte perler og kunne slet ikke stoppe igen, da jeg først kom i gang. Blandede farver er et hit, lilla er altid et hit og pink er bare lækkert. Kameraet løb desværre tør for batteri, da de pink var færdige.
Weekenden byder på maling af vores trappeopgang. Kan ikke helt overskue, hvordan vi klarer det, men kæresten er optimistisk - og det smitter jo:-).

torsdag den 17. februar 2011

tidlig vinterferie

To dages fri eller sygemelding om man vil. Det er jeg rendt ind i. Da der er mistanke om lussingesyge på min skole, blev jeg onsdag til middag sendt hjem sammen med en kollega. En tur til lægen, en blodprøve sendt til testning, og så ellers besked om at blive hjemme resten af ugen.
Jeg håber selvfølgelig, at det hele viser sig ikke at være lussingesyge, da det, jeg kan læse mig til om sygdommen, er ganske væmmeligt. Men indtil videre må jeg bare vente på svar på min egen og en elevs blodprøve. Jeg blev dog en smule harm, da jeg tidligere på dagen snakkede med min leder. Han havde talt med elevens forældre, som havde haft pigen til lægen i går. Lægen ville ikke tage en blodprøve, da han kun mente, at det var i ekstreme tilfælde...... helt ærligt! Min leder bad dog forældrene insistere på at få taget blodprøven i dag.
To dages forlænget vinterferie betyder lige pludselig masser af ekstra tid. Fantastisk. Jeg har klippet papir og limet til en svampeuro, jeg har bagt perler til armbånd, jeg har været på stor rundtur i blogland, strikket lidt på babytæppe og drukket masser af te. Helt alene er jeg dog ikke på sofaen.
Turen rundt i blogland bød på en masse skønne give aways. Jeg krydser fingre og håber på at vinde hos Marolle.

Hmm der kommer stille og roligt flere ting ind på børneværelset, men jeg ved ikke helt, om katten forventer at blive puslet..... Ved i hvert fald, at han ville blive ret sur, hvis han skal gå med ble.....

tirsdag den 15. februar 2011

strik til lillepigen


En af mine kollegaer har været i gang med at strikke til lillepigen. Jeg er super glad for den personlige gave, som jeg glæder mig til at bruge. Jeg har selv fundet nogle opskrifter på trøjer, jeg skal i gang med, når min barsel starter. Men indtil videre er jeg gået i gang med et babytæppe, som dog er en smule kedeligt at strikke. Det er dog lige det, min hjerne kan klare her inden vinterferien:-).

mandag den 14. februar 2011

stof fra farfar

Søndagen blev brugt på hyggelig samvær med svigerfamilien. Min kærestes farfar blev for nylig 93 år, og hvert år fejrer vi hans fødselsdag med bowling og brunch. Jeg var spændt på, hvordan min efterhånden knap så mobile krop ville klare bowlingen, og jeg må da nok indrømme, at jeg var en del bedre til at klare brunchen. Farfar derimod, han var frisk som altid - dejligt!
For nyligt flyttede han fra et stort hus til en ældrebolig, og derfor var alle børn og svigerbørn samlet om formiddagen for at kigge på ting og sager. Jeg faldt over lidt lækkert stof, som måtte med hjem. Og lidt stof betyder to hele sengesæt! Derudover fandt vi lidt småting, som der kommer billeder af senere.onsdag den 9. februar 2011

proto-uglen


Jeg legede lidt med fugle i weekenden, men har desværre ikke haft tid til at lege videre siden. Her kommer dog et par billeder af proto-uglen. Mine plan er, at det skal ende med en hel familie i forskellige farver, størrelser og tykkelser. Er nogenlunde tilfreds med resultatet, men har også tænkt tanken, at det måske mest ligner noget, eleverne laver i billedkunst (i indskolingen) ...... med alle de dygtige bloggere rundt omkring i blogland, får man (læs: jeg) meget nemt mindreværdskomplekser.
Alligevel vælger jeg dog den positive vinkel og siger, at det mere er processen end resultatet, der er det vigtigste:-).


Lidt ugle-inspiration kommer fra denne køredragt, som jeg har købt på udsalg. Og nå ja, om fem uger har jeg haft min første dag på barsel. Hvor er det vildt!

søndag den 6. februar 2011

en dejlig gave

Jeg har fået en dejlig gave af min søster. Den hedder "Cherish - awaiting a miracle".
Den gør mig glad, hver gang jeg ser den, og jeg skal gerne lige hen og røre ved den, når jeg går forbi. Elsker gaver, som er personlige, og som giveren har tænkt over.


Søndagen går ellers med lidt oprydning og klargøring til en ny uge. Lidt bagning - indtil videre kun boller, men tanken om en nybagt kage frister meget.....
Jeg har hygget mig med at lave nogle ugler i forskellige farver af silkepapir og lidt Rie Elise Larsen inspirerede fugle. Den første ugle - prototypen - blev kaldt for en kylling af kæresten, så jeg arbejder lidt videre, indtil jeg bliver helt tilfreds. Godt nok var den orange, men alligevel.....:-)

onsdag den 2. februar 2011

som en snegl

Tak for alle kommentarerne til forrige indlæg! Selvom jeg mest skrev det for min egen skyld, for at kunne huske hvad der skete og hvordan det føltes, så var det rart at få en hilsen med på vejen.


Jeg har stadig ondt i maven, men jeg synes, det går fremad. Dog bevæger jeg min langsomt som en snegl.... Er blevet meget bevidst om alle de muskler i maven, som bliver brugt til helt almindelige ting som at gå. Jeg går langsomt ned til mine timer på skolen, bliver ofte overhalet af både børn og voksne, men det er ok. Jeg har meget omsorgsfulde kollegaer, som passer på mig og som spørger ind til mig.


Eftermiddagene bliver brugt på afslapning på sofaen, og heldigvis bliver en masse kreative tanker tænkt. Jeg har planlagt masser af gøremål, har mange idéer og lyst til at kaste mig ud i nye projekter. Jeg har bestilt papir og tapet til sættekassen, som står i kælderen. Jeg har fundet hækleopskrifter på forskellige småting og ikke mindst dyr, så nu skal der gang i hæklingen. Jeg har lavet indkøbsseddel til Ikea og stofbutikker, der skal blandt andet syes sengerand, hagesmækker, babytøj, fugle til ophæng, flagranke m.m.


Resten af aftenen skal bruges til en stor tur rundt i blogland! Min liste med idéer til kreative gøremål kan sagtens udvides, især nu hvor der er 2½ uge til ferie.....