mandag den 6. juni 2011

søndag med overskud

I går lykkedes det alle tre i huset at komme i bad, der blev skiftet sengetøj, og der blev bagt kanelsnegle. Det er da en dag med overskud....
Vejret har jo været helt fantastisk, men jeg synes, det er svært at finde ud af, hvor meget tøj sådan en dejlig næsten seks ugers baby skal have på. Jeg er bange for, at hun skal blive forkølet eller få problemer med ørerne, så indtil videre har hun altid hue på, når vi kører i barnevognen. Hun har ikke været med udenfor i haven, uden at være i barnevognen, og jeg ved ikke helt, hvor gamle babyer skal være, før de kan komme med ud, eksempelvis på et vattæppe på græsset under parasollen. Gode råd modtages gerne!
Men kan man ikke gå i haven og nyde det gode vejr, kan man jo give den skønne baby sin første tur i Ikea! Og det fik hun i lørdags. Hun klarede det super godt, en skiftning og amning efter en omgang på første sal, og så var hun klar igen. Absolut ikke sidste gang vi prøver det!
Johanne har stadig lidt gulsot, så vi har været ved lægen et par gange mere, og hun har fået taget nye blodprøver på sygehuset. Heldigvis viste prøverne, at der ikke var noget galt, og at det "kun" er den "gode" slags gulsot, som kommer fordi hun ammer hos mig. Jeg håber dog snart, at hun kommer over det, da jeg alligevel bruger meget energi på at spekulere på, hvorfor det ikke bare forsvinder. Forsøger dog at fokusere på, at hun jo har det godt, og at hun spiser godt. Ved 5-ugers undersøgelsen i sidste uge vejede hun 4 kg, altså en vægtstigning på 1100 g siden hun blev født. Og hun har også fået en skøn tyk mave og en lille lækker dobbelthage.....

3 kommentarer:

 1. Jeg ville sige at lille Johanne sagtens kan ligge på et vattæppe i skyggen under et træ, og kigge op på lysspillet i bladene, når det er så varmt som nu. Hun skal generelt have det samme tøj som dig, og så et tyndt lag på derudover. Du kan mærke på hende om hun har det for varmt eller koldt, mærk hende i nakken eller på hænderne.
  Jeg er sikker på at du ikke kan gøre noget forkert hvis du gør det bedste du kan. ;)

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig skal Johanne ud og lege i haven :)
  Fedt med dejligt vejr og en god weekend.

  SvarSlet
 3. Med lækkert vejr kommer overskuddet også ofte :)


  Hilsen

  Rud
  http://cafepåfrederiksberg.dk/

  SvarSlet