torsdag den 22. juli 2010

Se lige her

Jeg har været alt for heldig på det sidste! Jeg har vundet tre forskellige give aways med de skønneste præmier. Lonni fra mig & mine trak en ekstra gevinst, som jeg fik med posten i går. Det er de flotte øreringe på billedet ovenover. Jeg går ikke ret meget med smykker, men disse kom straks i ørerne, og jeg er vild med dem! Tusind tak til Lonni, de er bare så flotte!
Sybogen har længe stået på min ønskeseddel, og det er af de bøger, jeg ofte låner på biblioteket. Jeg leder efter den hver gang, jeg kommer ind i en genbrugsbutik, og hver gang jeg er til loppemarked. Jeg har aldrig fundet den, men nu er det endelig min, da jeg vandt den i en give away hos Lottabloggen. Det sjove er, at den er på norsk, men heldigvis stadig nem at tyde. Når jeg er færdig med at male værelse, sy gardiner og badeforhæng, skal jeg i gang med et par bukser derfra. Og på min ønskeseddel kommer nu bogen med børnetøj.
Børnenes idébog minder mig om min barndom, om børnehavens fede projekter og formningstimerne med min yndlingslærer i skolen. Der er så mange lækre projekter i bogen, og billederne er så fede. Tusind tak til Malene fra Kreakriller, som sendte bogen til mig:-).

Resten af dagen i dag skal bruges på at male et af værelserne ovenpå (kan ikke længere holde ud at se på vægge med ællinger), tror også jeg skal nyde solen lidt udenfor med en krimi, og endelig skal jeg gøre mig klar til to timers undervisning i Fitness World. Det bliver sikkert en varm omgang, men dejligt alligevel. Og røde kinder er jo også dejlige......

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dine gevinster!! Jeg er ret sikker på at bogen méd børnetøj kan købes hos Stof og stil genoptrykt, bare lige hvis udu ikke ved det.
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte. Det vidste jeg ikke, så tusind tak for tippet! Jeg må lige forbi stof og stil snart:-)
    KH Dorthe

    SvarSlet