mandag den 5. juli 2010

sommerferieI en uge har jeg haft sommerferie med det skønneste vejr. Ferien er tiltrængt, og jeg nyder hvert sekund. Der er masser af ting, jeg gerne vil nå, men vigtigst for mig er at få energidepoterne fyldt op igen. Og heldigvis er jeg godt på vej.


Køkkenet er nu færdigmalet, så den grønne farve er endelig væk. Køkkenet er blevet hvidt og lyst, og rummet virker meget større end før og meget mere indbydende. Nu skal der bare farver på de ting, der skal ind i rummet, såsom min loppeskrivepult. Jeg har købt sort maling, så det er projektet de kommende dage.


Blomsterne i haven er skønne, og jeg bliver glad hver eneste gang, jeg kommer derud.

Vores have er ikke så stor, men den passer fint til os. Der er en god størrelse teresse og en altan med masser af blomster. I bunden af haven skal der være køkkenhave, men det bliver først til næste år. I år prioriterer vi at blive færdige indenfor.

Der er højbede med jordbær, men indtil videre er det lykkes solsorten at spise de fleste. Det er helt i orden, at den spiser de dejlige bær, men den kunne da godt dele! Heldigvis fik jeg i dag snuppet en håndfuld....


P.S: Jeg har vundet den skønneste give away hos Malene med den dejlig blog kreakriller. Mere om det senere. Men kender du ikke Malene eller hendes blog, så skynd dig forbi!

8 kommentarer:

 1. Tillykke med hus og giwe-away :)
  Jeg har det præcis ligesom dig mht. ferie, kan jeg høre. Jeg vil også gerne nå en masse ting, men der skal være plads til at flade ud samtidig.

  SvarSlet
 2. Tak for roserne:) Sender din gave afsted i morgen, hvis jeg når det:) Ellers onsdag:)

  SvarSlet
 3. Hei hei, du vant min give away. Send meg din adr på mail: dreamfam@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Tak til Lotta og Malene for de dejlige bøger, jeg har vundet. Glæder mig til de dukker op, så jeg kan få mange idéer. Sikke heldig jeg har været!
  Malene; dejligt at ferien kan bruges til begge dele:-). Jeg er sikker på, at jeg finder mange nye kreative projekter, når de to bøger, jeg har vundet, dukker op.

  SvarSlet
 5. MUMS lækre jordbær, pænt af solsorten at gemme et par stykker til dig:)

  SvarSlet
 6. Ja, det er lækre bær Rikke, mon ikke det kan lykkes mig at få lidt flere i dag:-)

  SvarSlet
 7. Er bogen mon kommet frem?

  SvarSlet
 8. Hej Malene
  Bogen er kommet frem, og der blev taget billeder! Regner med at skrive om det i morgen, har haft lidt travlt med alt muligt. Men bogen er super fed, og jeg har allerede fundet mig at par projekter, som jeg skal i gang med.

  SvarSlet