onsdag den 5. januar 2011

ovenpå igen


Endelig ovenpå igen! Blev ramt af Roskildesyge lige før nytår. Og sikke en omgang. Jeg vil ikke komme ind på de nærmere detaljer, men bare glæde mig over to ting: 1: jeg er på den anden side nu, og 2: jeg var ikke syg alene. Både kæresten og jeg var ramt - ligesom min søster, min far og to andre familiemedlemmer. Selvom det ikke er en specielt hyggelig sygdom, var det nu rart at være to.
Nytårsaften foregik på sofaen med DR2, revne æbler, knækbrød og cola. Hmm. Vi skulle have været hos gode venner, men måtte desværre melde afbud - sammen med desserten.

Ovenpå igen, også på arbejdet. Hverdagen er i fuld gang igen, men som mange andre skriver i blogland, så kan jeg rigtigt godt lide hverdagen med job og daglige gøremål. Jeg kan virkelig mærke, at ferien har været god for mig. Selvom min mave er vokset, og jeg stadig er træt, føler jeg, at jeg har mere energi end før jul. Jeg har mere overskud til børnene, til møderne og til at lave noget, når jeg kommer hjem. Måske hænger det også sammen med en lur på 1½ time om eftermiddagen.....

I morgen skal jeg til jordemoder for anden gang. Jeg er nu 22 uger henne, og jeg synes, at der sker rigtigt meget lige nu.
Banditten sparker meget.
Mange gange om dagen.
Og jeg nyder det:-)

Og katten ovenfor, tja han nyder bare varmen og en skøn papkasse fra fuglehuset. En julegave, som blev samlet i stuen....

3 kommentarer:

  1. Det var da en kedelig omgang. Men det er godt, at det igen går den rigtige vej.

    SvarSlet
  2. Altså stakkels kat - fik han kun en papkasse i julegave. Stik nu knægten en elevations-seng, foran brændeovnen, med udsigt til fuglene udenfor.

    SvarSlet
  3. En enkelt papkasse var hvad, det kunne blive til i denne omgang..... han tager, hvad han kan få!

    SvarSlet