onsdag den 24. marts 2010

forberedelser

Midt på ugen plejer at betyde mødedag. Men ikke i dag, mødet blev aflyst, og jeg kunne komme tidligt hjem, endda med lidt sol udenfor. Og masser af dejlige forårsblomster. Når man som mig har boet i lejlighed i mange år, er det skønt pludselig at bo nede ved jorden og dagligt kunne følge med i havens gang. Selvom vi har haft kolonihaven i mange år, har vi aldrig været her så meget så tidligt på året. Jeg nyder det virkeligt hver dag, når jeg kommer hjem fra arbejde, og jeg er glad for, at vi skal bo her indtil vi skal overtage vores hus - snart.
Selvom jeg har fået fri fra mødet, er der alligevel nok at lave. Jeg mangler stadig at skrive elevplaner for en enkelt klasse, men så er jeg også færdig for denne omgang. 170 er det blevet til - puha, jeg bliver helt forpustet, når jeg skriver det, men også glad for at jeg kom igennem dem alle.

I morgen skal jeg endelig i det nye IKEA i Aalborg sammen med en dejlig veninde. Vi kører normalt til Århus et par gange om året, men nu er det fantastiske varehus åbnet så tæt på, så mon ikke jeg skal derud flere gange om året nu.
Jeg skal i hvert fald i gang med forbedelserne inden besøget i morgen. Jeg skal have skrevet huskeseddel, fundet navnene på det stof, jeg skal have købt, lure på hjemmesiden og ellers bare drømme om alle de idéer, jeg altid får i deres udstilling. Uhhhh, nu må det godt blive torsdag!

Vores porrer overlevede de mange måneder under sne, mon de stadig er gode?

1 kommentar:

  1. Hej Dorthe. Hyggeligt, du vil være med i min gavevandring. Skønt med tidligt fri! Selv har jeg været til møde til klokken 20. Det er godt nok en lang dag. Har du virkelig skullet skrive 170 elevplaner - det er da fuldstændig vildt.

    Jeg tror i øvrigt, vi har gået på samme årgang på Aalborg Seminarium. Jeg kan i hvert fald genkende dig på billedet - men vi kender ikke hinanden. Ha' en dejlig aften.

    Der står en lille besked til dig hos mig ;o)
    Kh. Lone

    SvarSlet