lørdag den 17. april 2010

blæsende weekend

Jeg havde planlagt at skulle bruge det meste af dagen i haven, men jeg synes, at blæsten driller lidt. Det er dog blevet til en smule havearbejde, mens min kæreste har været ved at skifte noget træ på huset. Vi skal have sat vores kolonihave til salg, men vi venter lige, til vi har overtaget vores hus den første maj. Det bliver lidt underligt at skulle sælge det, men jeg kan også mærke, at jeg er klar til at komme videre. Jeg glæder mig meget til at skulle overtage huset, vi har ventet siden oktober, så nu hvor dagen nærmer sig, føles tiden længere og længere. Jeg er meget spændt på at flytte ind, få set alle detaljerne, få målt op og se om den indretning, der tager form i mit hovede, også kan lade sig gøre i virkeligheden. Og så glæder jeg mig til at vise huset frem for vores venner.


Jeg får dog samlet mere og mere, især har jeg været heldig på loppemarked og i genbrugsbutikker. Jeg har gjort mig nogle gode fund til billige penge.
Jeg har planer om at male bordet sort, men overvejer lilla og gul. Tror dog det bliver sort. Jeg måtte slippe hele 20 kroner for bordet.... ikke dårligt.
Jeg har også fundet en skrivepult, som jeg har ledt efter længe. Jeg var endda begyndt at overveje bare at betale nyprisen, selvom jeg synes, den er lige i overkanten. Nyprisen for skrivepulten er 999 kroner, jeg måtte betale 135. Så skal jeg selvfølgelig selv male det, men det gør jeg gerne. Skrivepulten er magen til billedet nedenunder.

Skal I lave noget spændende i weekenden?

2 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.
  Sikke fin eloppefund du har gjort dig. Hos mig er der et gammelt sybord og kommode der ksla have en gang sort maling. Tror det bliver så flot. Tænkte om du ikke var den Dorthe der er i gang med den voksne tøs?
  Vil smutte for nu, men melder mig lige som fast læser.
  :O) Dorte - duddelutte

  SvarSlet
 2. Hej Dorte. Det er mig, der købte opskriften på den voksne tøs af dig, dejligt at du kiggede forbi:-)

  SvarSlet