onsdag den 2. november 2011

hverdag igen

Ovenpå en skøn weekend med besøg fra Danmark, nyder jeg hverdagen igen. Og jeg nyder den lidt mere end før weekenden, fordi Johannes farmor og farfar medbragte både rugbrød og oldemors hjemmesyltede rødbeder. Slet ikke dårligt! Derudover havde de også lidt nyt tøj med til Johanne og en julekalender, men vigtigst var nu bare, at de kom på besøg.
Vi havde dem med på marked, hvor der blandt andet blev købt tulipanløg, smukke blomster og frugt, blandt andet 50 modne mandariner.
Lørdag aften var vi ude at spise, og Johanne klarede det bare så godt! Hun var vågen hele tiden, og i kort tid gad hun godt at ligge i barnevognen og lege lidt. Men kun kort tid:-).
Søndag formiddag tog vores besøgende til DK igen, og vi fik tømt postkassen. Her lå der et brev fra Sine med bloggen Fru Bach's univers. Jeg var nemlig så heldig at vinde hendes give away, og gevinsten var de fineste pixi etui. Jeg glæder mig meget til Johanne begynder at kigge i pixibøger (indtil videre kommer de bare i munden), så vi rigtigt kan få brugt etuiet. Tusind tak til Sine for den fine præmie! Kig forbi hendes dejlige blog.


5 kommentarer:

 1. Hvor ser det hele skønt ud. Dejligt med besøg af bedsterne :)

  SvarSlet
 2. Hej hej fedt du ville være med i gave legen, vil du sende din adresse på min mail: peter.louise@profibermail.dk

  SvarSlet
 3. Det var nemlig rigtigt dejligt Michelle!

  Frk. Ranke: jeg har sendt en mail den 31. oktober, ved ikke om den er røget i spam.

  SvarSlet
 4. Det ser ud som om hun er godt tilpas - den lille Johanne :) Dejligt med besøg hjemmefra.

  SvarSlet
 5. har fundet den, den var røget i spam... har gaven klar sender den en af de nærmeste dage.

  SvarSlet