mandag den 8. august 2011

Barnedåb

Da vi forrige søndag fik Johanne døbt, havde vi inviteret familien til brunch hjemme hos os selv. Vi ville faktisk gerne have haft nogle venner med også, men da vi gerne ville være hjemme, var der ikke plads - desværre. 
Alligevel havde vi en fantastisk dag med høj sol fra tidlig morgen, en glad og veltilpas pige, som spiste og sov på de "rigtige" tidspunkter, skønne gaver, glade gæster og en god veninde, som hjalp til i køkkenet.
Indbydelserne lavede jeg selv for længe siden, farven var selvfølgelig lilla med lidt grønlige nuancer. Teksten på forsiden blev skrevet med dymoen. Jeg har set en indbydelse et sted i blogland, også med en flagranke, men jeg kan ikke huske hvor eller hos hvem. Jeg har ikke stjålet eller lånt idéen, elsker bare flagranker og har en hængende på mit kontor i de samme farver. Den store flagranke har jeg downloadet fra www.slagtenhelligko.dk
Herhjemme ville vi gerne synge lidt, så vi havde lavet et sanghæfte med udvalgte sange. Vi sang blandt andet "Du kom med alt det, der var dig", "Vennesang", "Barndommens land" og "Jeg vil male dagen blå".
 Det var rigtigt hyggeligt, og det gav en samling på hele familien, som ellers sad ved tre forskellige borde i stuen. Vi var glade for, at vi havde valgt to Benny Andersen sange, for da præsten holdt sin prædiken, citerede han også et Benny Andersen digt om at være god. Og om at øve sig i at gøre det gode.
For lang tid siden havde vi allieret os med min svoger, som gerne ville spille til.
Vi fik også hjælp fra min stedmor, som bagte pølsehorn til ungerne, og af Johannes oldemor som bagte sine skønne småkager - som altid. En dame på 81 som bare er helt fantastisk! En af dem, som man ikke er i tvivl om mener det, når man får et kram. Jeg er så glad for, at Johanne har den dejligste oldemor (Jacobs bedstemor).
Senere på dagen gik vi alle en tur, hvorefter vi sluttede af i haven med en masse kolde drikke. Det var en meget varm dag, men også en helt fantastisk dag.

6 kommentarer:

 1. Et stort tillykke med bårnedåben, det ser vel nok dejligt ud det hele:)
  Er det ikke bare fantastisk med sådan en oldemor, sådan en har vi også og så en oldefar :)
  Knus herfra:)

  SvarSlet
 2. Tillykke med dåben. Der ser bare hyggeligt ud.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at have været en skøn dag. God idé med sangene.
  Tillykke.

  SvarSlet
 4. dejlig dag.. go ide med sang og musik.. Tillykke med navnet.. kender du dette digt måske..
  Dit navn Johanne blev dig i dåben givet - bær det med ære hele livet.. Sødt ik?!!
  KH Iben

  SvarSlet
 5. Tillykke - lyder bestemt som en dejlig dag ♥♥

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe
  Tillykke med barnedåben og tak for kommentar hos mig.
  Jeg har modtaget en award som jeg meget gerne vil give videre til dig - håber du vil modtage den. (Du kan se mere på min blog)
  Kh Pernille

  SvarSlet