onsdag den 10. august 2011

Er man gammel når...

Er man gammel, når man som 33-årig får konstateret tilstanden helvedesild? Min læge sagde i hvert fald, at det normalt var gamle mennesker, der fikdet..... Hmmm i hvert fald har jeg mærkelige knopper - ligner skoldkopper - tre steder på min arm. I følge lægen kommer de, fordi min krop er på overarbejde, når jeg ammer, og mit immunforsvar er lidt svækket. Føler mig ellers frisk nok, har nu bare ondt i min arm.
En unavngiven kilde i min familie mener, at det må være fordi Johanne sover i vores seng, og at jeg derfor ikke får sovet så godt som tidligere. Børn skal jo ikke være i sengen! Jeg mener dog, at det giver mig en meget roligere nat, når jeg ikke skal ud af sengen for at amme. Og jeg elsker at sove sammen med Johanne og kæresten. Er bare slet ikke klar til, at hun skal ud af vores seng.

4 kommentarer:

 1. Hvem er det som siger at børn skal ud af sengen?
  Vi er født som flokdyr. Så er det da underligt at skille de små fra flokken.
  Jeg har haft tre børn i sengen på samme tid. Indrømmet, det var ikke altid man var lige udhvilet om morgenen. Så da den yngste var blevet to år røg alle tre ud af sengen.Vi forældre fik en sovesofa.Og børnene fik at vide at der ikke var plads nok mere.Det passede nu ikke for den havde samme størrelse som den gamle seng. Men børnene godtog forklaringen og vi havde ikke mere børnene i sengen.Lidt tomt men skønt at få sin nattesøvn tilbage igen.
  Jeg vil bare sige at du skal lytte til dig selv og så nyde dit barn. Barnet vokser tids nok ud af familien. Og til den tid kan du ikke forstå at det gik så hurtigt :-)

  SvarSlet
 2. En af mine døtre fik helvedesild, da hun var 5 år....., så det er vist ikke kun gamle, der får det.
  Med hensyn til børn i sengen, så er jeg enig med unavngiven kilde. Børn er sødest, når mor er udhvilet. Jeg har selv 4, som jeg elsker højt! Men sove i seng med dem har jeg ikke gjort. Nu er de voksne, og det gik alt for stærkt, men jeg var nogenlunde udhvilet, da de var små. Og det var godt.
  Man skal jo finde sin egen vej, og det er vigtigt, at man har det godt med det, man gør. God bedring.

  SvarSlet
 3. Jeg synes absolut heller ikke børn skal ud af sengen. På et tidspunkt kommer det helt af sig selv (måske ). Begge mine unger har sovet i min seng og på et tidspunkt begyndte vi at vække hinanden så det gav sig selv. Det passede med at de så kom ind i deres egen seng og det har virket for os.. Men man skal jo finde sin egen vej. Jeg fandt en måde at besvare de velmenende som troede de vidste det hele (f.x. børn har godt af at skrige I THINK NOT..)Jeg sagde og siger: Ja det er nok rigtigt men jeg gør sådan!! Det er jo svært at sige noget til det. Jeg tror fuldt og fast på at mor og far ved altid bedst og at hvis man følger barnets tempo går tingene meget nemmere af sig selv. Sådan har det virket med begge mine unger, så farvel til sut, flaske, sove med mor og ble er gået helt fint..

  Lykke

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe!
  Tillykke med barnedåben af din søde datter:) Hun ser godt nok skøn ud!
  Jeg aner ikke hvad helvedsild er, men god bedring med det, håber det snart er væk igen.
  Om børn skal sove i forældrenes seng er jo en fuldstændig individuel sag. Frida nærmer sig de 2 år, og der går stort set ikke en eneste nat, hvor hun ikke ender inde mellem mor og far. Og det er da bare så skide hyggeligt at ligge der og putte alle 3:)
  Så enig med Lykke, Johanne sover i jeres seng lige så længe som I syns hun skal, ikke så længe som alle mulige andre syns:):)
  Knus fra Rikke

  SvarSlet