fredag den 9. september 2011

Jeg har fået en award

I august - for lang tid siden fik jeg en award fra Pernille med den dejlige blog mormedmegetmere. Jeg blev rigtigt glad for awarden, da jeg lige havde opdaget Pernilles blog, men så løb tiden fra mig, masser af gøremål og to-do lister blev skrevet, og nå ja, så sidder jeg i Holland nu. Mere om det senere.
Reglerne for awarden er disse: Man skal linke til den blogger, man har fået awarden af. Desuden skal man give awarden videre til 5 bloggere, som har under 100 faste læsere. Og så skal man svare på 5 spørgsmål. 

Spg. 1: Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg havde gennem længere tid fulgt med i blogverdenen, og jeg læste dagligt med mange steder. Jeg fik lyst til at have mit eget sted, hvor mine tanker, overvejelser, idéer, frustrationer osv. kunne være, og så startede jeg altså. Jeg er stadig meget overvældet over den fantastiske verden, blogland er, og de venskaber der bliver lavet på kryds og tværs. Jeg har deltaget i et blogtræf i Aalborg i marts 2011, og det var ikke mindre end fantastisk.
Bloggen er primært for min egen skyld, men jeg indrømmer gerne, at jeg elsker, når jeg får nye læsere og/eller når folk giver sig tid til at skrive kommentarer:-).


Spg. 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger mange forskellige blogs, både de kendte og de mindre kendte. Der er kreablogs, madblogs, børneblogs og hverdagsblogs. Jeg er vild med dem alle, og jeg er så glad for, at der ikke er smagsdommeri herinde. 


Spg. 3: Favorit farve(r)
Ganske nemt: Lilla! Både til Johanne og til mig selv, dog ikke til kæresten. Elsker mit lilla karlekammerskab, Johannes lilla sættekasse, de nyindkøbte lilla lysestager.... 


Spg. 4: Favorit film
Da jeg første gang så "Mystic River" blev jeg nærmest blæst bagover. Den film er ikke mindre end fantastisk, og jeg anbefaler den varmt til alle. Bogen bag er ikke mindre fantastisk.
Ellers er jeg mest til krimi. Får ikke set så mange krimier længere - ender oftest tidligt i seng sammen med Johanne, men er ellers stor fan af eksempelvis "Sagen genåbnet"/"Waking the Dead".


Spg. 5: Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Jeg vil rigtigt gerne til Cuba, har drømt om det i mange år. Troede lidt på et tidspunkt, at jeg gik og sparede op til det, men pengene gik heldigvis i stedet for til udbetalingen på vores drømmehus. Drømmer også om Italien, selvom jeg har været der næsten 30 gange. Denne gang vil jeg bare gerne være der med Jacob og Johanne:-).


Nye awardmodtagere:
Jeg skal give awarden videre til 5 andre bloggere, som endnu ikke har fået awarden og som har under 100 læsere.


Jeg sender den videre til Sanne med bloggen StilleStjerne. Sanne har en dejlig ny blog, og jeg er så heldig at kende hende i 
virkeligheden.


Jeg sender den også videre til Binemor, fordi hun har en dejlig kreativ blog, som jeg næsten lige har opdaget.

Indehaveren af min yndlingsbutik har fået en blog. Christina har butikken Blå Fugl, hvor jeg gerne køber mig fattig inde, og hun har nu også en dejlig blog med samme navn. 

Frk.Sannemand har nogle skønne drenge, en af dem på alder med Johanne, og hun viser altid dejlige billeder frem på bloggen. Hun er også til loppemarkeder og har nogle lækre detaljer i hendes hjem.


KreativeLouise skal have den sidste award. Louise er vildt dygtig og fremviser de flotteste ting på bloggen. Hun har rørt mig meget med hendes personlige historie, og jeg er meget imponeret over hendes ærlighed.


Jeg håber, at I har lyst til at lege med, og at I ikke har fået den før. Jeg får ikke fulgt helt så godt med i blogland, som jeg plejer i denne tid:-).

3 kommentarer:

 1. Tak for de pæne ord <3
  Jeg vil gerne lege med ;)

  SvarSlet
 2. (det er faktisk en smule pinligt det her)
  Men jeg så godt den gang i september at du havde givet mig denne dejlige award og jeg tager gerne imod! Men kender du det med at den ene dag bare tager den anden(?)
  Så nu skal jeg nok få lavet et indlæg herom.
  Og endnu engang 1000, 1000 tak :)

  SvarSlet
 3. Bedre sent end aldrig, dejligt at du vil lege med:-)

  SvarSlet