lørdag den 24. september 2011

weekend - lykke

Weekend betyder at kæresten holder fri. Heldigvis.
Vi startede fredagen med at shoppe lidt i sjove butikker, købte blandt andet gaver til bloglegen. Jeg mangler stadig en deltager, har du mon lyst til at lege med? Senere spiste vi sushi og nød, at det endelig var blevet weekend.
Lørdag morgen startede med sol og en glad morgenfrisk baby, efterfulgt af indkøb på det lokale marked. Hver tirsdag og lørdag er der et stort marked her i byen, og vi skulle have nye frugtforsyninger. Vi købte æbler, friske figner og doughnut ferskner - til billige penge. Vi tog Johanne med på en længere gåtur ud i en park, hvor der var lidt mere ro end inde i midtbyen, og hvor der var plads til lidt kærestesnak. Skønt. På hjemvejen spiste vi lækker is, inden vi fik handlet til aftensmad.
Lillepigen vågende på vej hjem, og hun var med på leg, dans, fagtesange mm i et par timer, inden hun igen skulle sove lidt. Mens hun sov i barnevognen, spiste vi andre friske figner og cappuchino-flødeboller til kaffen. Lidt mere kærestesnak blev det til, mens vi lagde planer for næste weekend og den første uge af oktober. Der er vi nemlig hjemme i DK, da Johanne skal vaccineres igen. Håber på at kunne se en masse dejlige mennesker igen!
Er vist bare lidt vild med det her weekend!

2 kommentarer:

 1. Kære Dorthe..

  Hvor er hun bedårende.. sut eller ingen sut... Sikke øjne...

  _Du må være så glad for hende.. Hun er jo en lækkermås..

  Lone

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig skøn weekend :o) Det er bare med at nyde alle de gode stunder

  Håber I også får en fantastisk søndag

  SvarSlet