søndag den 7. august 2011

powernapperen

Mens powernapperen aka Johanne forleden tog sig en lur på hele tre timer, lykkedes det mig at få shoppet lidt lækre udsalgsvarer på nettet. Og ikke til mig selv, selvfølgelig.... En fra min mødregruppe fortalte om en engelsk hjemmeside med gode priser på blandt andet Småfolk. Haps, haps, haps - nu er der fem stykker lækkert tøj på vej til DK. Hjemmesiden hedder www.mylittlecorner.co.uk, og den kan varmt anbefales.
Det sker ikke ofte, at hun sover længere end en time ad gangen, derfor bliver jeg altid meget overrasket, når det pludselig sker. Men det betyder, at jeg nærmest sidder og venter på, at hun skal vågne, og dermed udnytter jeg slet ikke tiden optimalt. Heldigvis er hun altid i godt humør, når hun vågner, uanset om har sovet lang tid eller kort. Og om natten sover hun altid godt og i 3-4 timer ad gangen for det meste. Vågner kun når hun er sulten og falder hurtigt i søvn igen.
Hendes soverytme om dagen gør dog, at jeg aldrig når at lave ret meget. Det giver mig dårlig samvittighed nogle gange, men heldigvis har jeg en super kæreste, som gerne pointerer over for mig, at jeg jo er på barsel med Johanne for at være sammen med Johanne. Hun har bare den skønneste far!

4 kommentarer:

 1. Nårh - hun er bare en lille godte :)

  SvarSlet
 2. Uhh - Hvor er hun dejlig. Skønne billeder:)

  SvarSlet
 3. Sød lille trunte ♥♥
  Nyd det - det går sååå stærkt...
  har du nok hørt før ;0)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare sød!
  Tak for linket - det ser spændende ud :)

  SvarSlet