torsdag den 27. oktober 2011

For seks måneder siden

Tænk sig at det i går allerede var seks måneder siden, min lille babygirl kom til verden. Jeg kan slet ikke forstå det. På de seks måneder er jeg gået fra at være gravid med en stor mave til at blive mor. Vi er gået fra at være kærester til at være en rigtig lille familie. Det betyder bare så meget for mig, at jeg kan sige, at det her er min familie. Når man som jeg er en del af en skilsmissefamilie med sammenbragte børn, papforældre, og en mor jeg ikke har kontakt med, så er det bare så fedt endelig at kunne føle sig som en del af noget. Føle lidt at jeg er med til at være essensen af noget, i hvert fald for Johanne. Jeg håber bare sådan, at jeg kan give hende alt det, jeg ofte har følt manglede.
For fanden hvor er det bare stort at blive mor! Det er jo det her, livet handler om!

6 kommentarer:

 1. - og det er en kærlighed man aldrig slipper, en man aldrig troede fandtes.
  Jeg elsker H.C. Andersens eventyr; Histirien om en moder; den slutter lidt trist, men det den moder går igennem for sit barn, findes ikke større.

  SvarSlet
 2. Tiden går bare så hurtigt. Husk at nyde hvert sekund.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Nuuuuuuh saa cute et foto! Og helt rigtigt, det er bare det stoerste :)

  SvarSlet
 4. Åh, ja jeg kan godt huske følelsen. Pludselig er man bare MOR og det er det bedste i hele verdenen!!!! Ubeskriveligt, større kærlighed findes ikke. Stort tillykke med 6 mdr fødselsdagen :o)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer! Jeg husker at nyde det hele, og jeg tænker hver dag over, hvor heldig jeg er:-)

  SvarSlet
 6. Åh også stort tillykke hos jer :)... Tænk sig de små pus allerede er 1/2 år. Tiden går bare så stærkt.

  SvarSlet