onsdag den 12. oktober 2011

minder fra ferie

Jeg fik taget lidt billeder undervejs i den uge, vi var i DK. Dejligt at kunne se tilbage på gode oplevelser og minder, derfor kommer der her lidt billedspam.
Johanne sammen med sin søde moster og fantastiske nevø
denne gang også med den skønne kusine (og elsker bare min nevø endnu højere fordi han ikke kan lade være med at holde Johanne i hånden og nusse hende)
vi fik brunch 2 go fra Fandanko, mens moster trillede med barnevognen
dejlig varm chai latte
lækker barselsgave fra en fantastisk kollega, så dejligt lige at vise Johanne frem på skolen igen for kollegaer, børn og skolesekretær - og dejligt at se den fantastiske kollegas smukke gravide mave
dejlig ny the
forsinket fødselsdagsgave til kæresten, som en god veninde havde hjulpet mig med at få købt
nye gryder til min efterhånden meget store samling af Lotus
lille lækker æske fra Mette hjemmebacht
Glæder mig allerede til at komme hjem igen til jul, men glæder mig også meget til at få besøg hernede af familie og venner. Det bliver dejligt at kunne vise dem rundt i "vores" by, lejlighed og de omgivelser, som vi dagligt bevæger os rundt i.

3 kommentarer:

 1. Det var SÅ dejligt at se jer - ugen fløj afsted for vores vedkommende, med alt for meget at se til og sygdom. Hun er skøn den lille Johanne :)
  Glæder mig til jul.
  Knus tante bach

  SvarSlet
 2. FEDE, FEDE krus :)
  Hvor mon de er købt??

  SvarSlet
 3. Binemor; de er fra Liebe, og de er købt i Kalajdoskop i Aalborg. Men de kan købes mange steder, blandt andet på Liebes webshop:
  http://liebeshop.dk/shop/frontpage.html

  SvarSlet