torsdag den 24. februar 2011

Færdige fastelavnsboller

Gårsdagens fastelavnsboller var et hit, i hvert fald hos kæresten og mig. Gulerodskagen er medbragt til kærestens arbejde, hvor det var blevet hans tur til at give kage. Må vente på vurderingen til, han vender hjem igen.
I dag er dagens program lidt skolearbejde, så jeg ikke ender med at sidde med det søndag aften, vask af de stoffer jeg har fundet i genbrug og arvet hos farfar, opmåling af alle 46 rum i den  malede sættekasse og endelig spisning med Mette med efterfølgende Marie Frank koncert. Fredag byder på kreadag med den samme Mette, hun kan en masse tricks, som jeg håber at lære nogle af.
Her er et par billeder af indkøbene fra Århus. Næste gang må jeg også finde noget til mig selv! Synes bare at natdragten var så fin!

6 kommentarer:

 1. MUMS hvor ser de bare gode ud Dorthe, både fastelavnsbollerne og kagen, jeg bliver helt lækkersulten:)

  SvarSlet
 2. SÅ fint! Den natdragt vil jeg have til mig selv. Og mums de ser gode ud de der faste-boller.

  SvarSlet
 3. Så fin det ser ud :) Er da pænt misundelig på dine cathrineholm ting ( er det ikke det de hedder?) :)

  SvarSlet
 4. Rikke, synes selv begge dele var gode, i hvert fald blev kagen også spist!
  Mette, der er boller til os i dag....
  Sanne, jeg elsker mine lotus ting fra Cathrineholm, har en del heldigvis, men kan bare ikke få nok:-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det noget sødt tøj.... jeg elsker at købe babytøj... skal ikke selv have flere børn, så nu glæder jeg mig til næste baby i vennekredsen, så jeg også har en undskyldning:-) KH Christina

  SvarSlet
 6. Christina; jeg ville også gerne have nattøjet i min egen størrelse:-). Det er så dejligt at købe babytøj og meget svært at vente til efter fødslen!

  SvarSlet