onsdag den 9. marts 2011

chai latte

Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg allermest lyst til en lækker chai latte. Efter at have prøvet en del forskellige, har jeg fundet min favorit. Den smager helt perfekt af diverse krydderier, er tilpas sød, og endelig kan jeg bruge vores kaffemaskine til noget, nemlig til at steame mælken.
En længe ventet dag er nu endelig overstået.Og endda med med et positivt resultat.
I dag fik alle lærere i kommunen en kuvert på hylden med et brev om fremtiden. I et par måneder har vi hørt om nedskæringer, besparelser på en masse områder og lærerfyringer. Selvom jeg er på vej på barsel  og derfor ikke kan fyres, har jeg ventet dagen med ubehag. For det første er en overflyttelse stadig en mulighed selvom man er på barsel, og for det andet ville jeg være rigtig ked af at skulle af med mine kollegaer. Heldigvis slap min skole i denne omgang, alle får lov til at blive, og vi ender med at få en overflytter fra en anden skole.

7 kommentarer:

 1. Det lyder bare lækkert... hvor køber du dine chai-blandinger henne? De har dem ikke i Hjørring (obviously) så jeg plejer at handle stort ind af dem i London, men det kunne da være fedt at finde dem tættere på :-)

  SvarSlet
 2. Karoline, jeg har købt denne her i butikken Fru Rønne i Aalborg, men har siden hen fundet den lidt billigere på nettet.

  SvarSlet
 3. Uhu, spændende. Du må gerne sende link :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med chai, men jeg synes tit at blandingerne har alt for meget sukker og mælkepulver! Jeg vil hellere lave det af rigtigt te. Er det sådan en den der eller er det et instantmix?

  SvarSlet
 5. Karoline, her er et link:
  http://www.moccashop.dk/product/david-rio-tiger-spice-chai-398g-58/

  Marian, denne blanding er sød, men smager præcis som den chai latte, man kan få hos Baresso. Jeg har ikke tidligere brugt færdige blandinger, men er ret vild med denne her. Jeg har ikke tjekket sukker eller mælkeindhold....
  Ellers bruger jeg Celestial Seasoning honey vanilla white chai, gerne købt i Søstrene Grene.

  SvarSlet