mandag den 21. marts 2011

lilla karlekammerskab

I vores indgang gennem kælderen står min farmor og farfars gamle karlekammerskab. Jeg har haft det i mange år, men inden vi flyttede i hus, stod det på vores loftsrum. Jeg har været ved at forære det væk flere gange, da jeg synes, det var synd, at det ikke blev brugt. Heldigvis lykkedes det aldrig, og derfor står det nu i vores kælder. Som håndtag bruger vi en porcelæns knag fra Anne Black med en gul blomst.
Den lilla farve er jeg helt vild med, og jeg drømmer om at male vores arbejdsbord i stuen samme farve engang. Indtil videre har den færdige sættekasse også fået farven.
Ud over det lilla skab har vi forsøgt at få en del forskellige farver ind. Den røde knag/elg er fra Ikea, bænken og hynderne er fra Netto, vattæppet er et genbrugsfund. Der mangler en gul stumtjener på billedet, den er fundet i genbrug, men da den endnu ikke er malet, gemmer den sig sammen med alle de andre ufærdige projekter..... Den skal naturligvis være gul, ligesom den stumtjener, der står i min yndlingsbutik, Blå fugl.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare rart og hyggeligt. Og farverne, uhh, de er lige noget for mig. Skrappe med holder sig tilbage og giver plads.
  Nogle gange er det ikke de dyreste ting, der skaber sjæl. Og skabet må du aldrig give væk! Det er smukt og emmer af historie.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det fint det skab! Det er fedt når gamle møbler får et længere liv med lidt farve og et fedt håndtag! Er også vild med elgen!

  SvarSlet
 3. Det var godt du beholdte det skab, det ser rigtig godt ud:)

  Håber du nyder at gå derhjemme :)

  SvarSlet