onsdag den 16. marts 2011

første dag på barsel

Utroligt som tiden bare flyver, i dag har jeg været hjemme på min første dag på barsel. Jeg har nydt dagen, sovet to timer på sofaen, fundet ud af at min kondi er totalt forsvundet, og at jeg hellere må sende en efterlysning ud efter den. Det er gået op for mig, hvor svært det er at cykle med en tyk mave og at komme op på min mountainbike - som er en drengecykel. Faktisk lavede jeg en liste over alle de ting, som jeg har fået fornyet respekt for at overvægtige klarer hver dag. Tror listen bliver længere og længere efterhånden som de næste uger går.
Efter en tur på posthuset og Føtex, faldt jeg derfor om på sofaen. Så hvis du har set en gravid gå storsvedende rundt i Føtex i Nørresundby, hvor mere og mere tøj blev taget af kroppen jo længere jeg kom gennem butikken, ja så har du set mig....
Hjemme var der heldigvis indholdet af den pakke, jeg modtog i går fra Mette/fruea. Jeg havde købt noget børnetøj af hende, som hun sendte i sidste uge. Efter et par dage i det ukendte postland og adskillige opringninger fra Postdanmark senere, dukkede pakken endelig op. Den var fyldt med lækkert tøj i skønne farver, meget mere tøj, end jeg kan huske fra billederne på Mettes blog!
Så tusind tak til Mette for en fantastisk handel!

10 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det lækkert ud... Det er bare så skønt at købe ind til den lille ny og gå og glæde sig. Ser ud til at du venter dig en lille pige:-) ?? KH Christina.

  SvarSlet
 2. Hej Christina. De mener, at det er en pige, der vokser og vokser i min mave, men vi har ikke fået lavet en kønsscanning. Jeg kan dog ikke lade være med at glæde mig over alle de lækre lilla farver, der er på pigetøjet, så er bare så glad for handlen med Mette:-)

  SvarSlet
 3. Sikke en masse skønt tøj........ Jeg kan tydeligt huske hvordan det var at mase rundt med en stor mave. Jeg opgav helt at cykle og køre bil, jeg kunne simpelthen ikke nå styr og rat ;o)
  Nyd din barsel og den kommende tid - det er skønt.

  SvarSlet
 4. Skønne farver på babytøjet, det skal nok blive en glad forårsbaby. Jeg kan godt huske hvordan det var, jeg cyklede til det sidste på en gammel mormorcykel hvor maven kun lige kunne være der. Men glæd dig, det er en dejlig tid.

  maja

  SvarSlet
 5. Haha, det har sikkert været et kønt syn i Føtex:)
  Og sikke en masse lækker tøj. En masse Molo kan jeg se, det er altså bare så fint og i god kvalitet:)

  SvarSlet
 6. Der er en masse lækkert tøj! Super kvalitet og skønne farver. Og dejlig at høre, at det ikke kun er mig der har svær ved at have maven oven på en cykel.
  Og der går vist lige et par dage, før jeg tager turen til Føtex igen:-)

  SvarSlet
 7. Kære Dorthe,

  GODT tøjet dukkede op (selvom jeg ikke anede at det var væk!!)og dejligt at det faldt i smag .. det er dejligt med farver på de små og dejligt at endnu et vidunder skal bruge det :O)

  glæder mig til at se prinsessen i det :O)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 8. Kære Dorthe, Ja... du kan måske bruge min Give Away en skønne dag, læste lige at i venter baby til Maj, det er jo lige om hjørnet :)
  Jeg trekkede selvfølgelig lige din Give Away, men jeg er så heldig at min mor har gemt den fra min barndom, så nu står den allerede på hylden ;)

  Kram herfra

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe

  Tillykke med din første dag på barsel:-) Nyd nu tiden inden den lille kommer - glæder mig til at se, om du får produceret sådan et ugleuro, som det jeg har lavet:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres hilsner, det er skønt med barsel og tid til alle mulige sjove ting!

  SvarSlet