tirsdag den 29. marts 2011

ventetid

Jeg ville faktisk skrive et indlæg om det skønne blogtræf, jeg var til i lørdags, jeg ville vise billeder af den skønne goodiebag vi fik, jeg ville fortælle om en skøn terminspakkekalender en totalt overskudsagtig dejlig veninde har lavet, jeg ville vise billeder af mine indkøb på gårsdagens kærestedag. Men alt sammen må blive en anden dag. I dag kan jeg vist ikke.
Min kæreste rejste til Holland tidligt i morges, hvor han skal være de næste 10 dage. Jeg kan ikke rigtigt overskue det, tuder lidt, mens jeg samtidig prøver at lave lister over alt det, jeg lige kan lave, mens han er væk. Og har også allerede gode aftaler med min søster og gode veninder. Men alligevel tuder jeg lige lidt.
Øv hvor er jeg bare ikke ret god til at undvære ham. Heldigvis har han sendt masser af beskeder allerede, han er kommet godt frem, og i Holland er der sol. Ingen tulipaner endnu, kun den på morgenmadsbollen i flyet.
Og heldigvis er jeg ikke helt alene.

9 kommentarer:

 1. Hvad er det med de kærester og deres rejseri? Altså. Men den mis er vare sød, med sin lille maske. Håber du klarer den ;o)

  SvarSlet
 2. Sådan en øv-dag, kan være den bedste start, fordi det jo da næsten kun kan blive bedre derfra ☺

  Men sikke en dejlig mand, der ved hvor du værdsætter de mange sms'er....

  SvarSlet
 3. Så hyggeligt det ser ud! Og mega misundelig på blogtræf, glæder mig til at høre mere :-)

  SvarSlet
 4. Æv at han finder på at rejse uden dig... Håber du holder skansen. Ved lige hvordan du har det. Ville heller ikke kunne undvære Roald. Vi er jo så glade for de mænd.. Tør øjnene og sig til dig selv du kan.

  Jeg sender dig lige lidt energi..
  Lone

  SvarSlet
 5. Jeg håber dagene flyver afsted for dig. Selv kan jeg egentlig godt lide at savne og være alene hjemme, men jeg kan sagtens forstå dig i denne situation.

  SvarSlet
 6. Åh kære Dorthe, kan godt forstå dig. Jeg var også alene nogle dage med min store mave, det var lidt svært. Alle de tanker der flyver rundt. Håber også dagene flyver afsted...:-) Knus til dig.

  SvarSlet
 7. ÅHH altså.. æv. Godt du har "mis" og en ekstra i maven til at holde dig igang.. Sender dig positive tanker.. KH Iben

  SvarSlet
 8. Øv Dorthe. Kom her over - du må ligge i midten :)

  SvarSlet
 9. Hejsa kære med-blogger. Da jeg kan se, at du er fast læser hos mig, vil jeg gøreopmærksom på, at min side har ændret webadresse og navn.
  Håber selvfølgelig at du stadig har lyst til at følge med i min verden. Du kan finde min nye adresse her:
  http://rikkerojkjaer.blogspot.com/

  Kærligste hilsner - og jeg håber vi ses.
  Tidligere Frk. HVerdag - Nu RikkeRøjkjær

  SvarSlet