torsdag den 7. april 2011

1 dag tilbage

Og nej, jeg er ikke fan af Nick & Jay, jeg snakker om, hvornår kæresten vender hjem igen. Synes det har været nogle lange dage alene, selvom jeg har haft planer, været sammen med dejlige mennesker, fået shoppet lidt i Ikea og lidt til baby og mig selv, og fået læst en masse krimi.
formiddagssnack
Tak for alle kommentarerne til mit sidste indlæg om besøg på fødegangen. Det var lidt mærkeligt at være afsted alene, når alle andre kom som par, men jeg prøvede at tage det med oprejst pande og lyttede og lyttede. Jeg fik dog ikke fødegangen at se, da der var fuldt booket, og de havde meget travlt, men vi fik set en fødestue og hørte nogle flere detaljer omkring fødslen. Hvornår man skal tage derind, antal minutter mellem veerne osv. Det hele er dog stadig lidt uvirkeligt, selvom der lige nu bliver hikket for fuld udblæsning i min mave.
lækkert sengetøj til baby
I dag skal jeg først til jordemoder og bagefter på sygehuset igen, denne gang i auditoriet, hvor jeg skal høre lidt mere om fødsel på Aalborg sygehus. I morgen står den så på lægetjek, og så skal kæresten hentes i lufthavnen. Der er mange baby/gravidaftaler i denne uge, og faktisk fortsætter det, da vi fredag aften og det meste af lørdagen skal til forældreforberedelse hos Fokus Folkeoplysning i Aalborg. Mon så ikke vi også er ved at være klar....
ammepuden, der kom med posten
Med 34 dage til termin er det som om min hjerne står lidt stille, og som om det hele kun handler om det. Lidt andet foregår der altså også, det er bare svært at få øje på det......

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre sager Dorthe:)
  Og dejligt at kæresten snart er hjemme igen.

  Jeg kan godt huske, at det der med fødsel, det forholdte jeg mig overhovedet ikke til før til aller sidst. Lige pludselig en dag følte jeg mig bare klar til at læse lidt om det osv:)

  Og ja, selvfølgelig er det bare det, det hele drejer sig om nu. Faktisk så syns jeg, at for mit vedkommende var det allerede fra den dag der var en positiv test. Der var det det eneste mit hoved kunne rumme.

  Kram fra Rikke

  SvarSlet
 2. Ja det at skal ha barn kan godt være lidt af et projekt - men et dejligt et. Og nu kommer kæresten din hjem. Så skønt for dig..
  Flotte ting du viser på dine billeder..

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe og velkommen til min blog ;-). Vil da også følge med her hos dig. - Så hyggeligt, og så har vi jo nærmest termin samtidig :D. Jeg tror dog ikke jeg når ind i maj uden at have født. Kan mærke det er tæt på nu. Kh Ulla/Frk. Sannemand

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne ting du har fundet til Johanne - hun er for skøn! Dejligt at du hende ud til Jer. Håber ammepuden er ligeså lækker som den ser ud.. :)

  SvarSlet