lørdag den 2. april 2011

terminspakkekalender


Jeg har fået en pakkekalender. Det er jo ikke december eller første søndag i advent, men alligevel må jeg åbne en pakke om ugen. Det er min dejlige veninde Mette, som har lavet en totalt overskudsagtig nedtællingspakkekalender til min terminsdato. Fantastisk overskud hun har! Tjek hendes fine blog hjemmebacht, hvor hun netop har sat gang i endnu en lækker give away. Men jeg satser altså på at vinde den! Med en nymalet gang passer gevinsten perfekt dertil. Og jeg er vild med den lille ræv.
Den første gave er allerede åbnet, og det var denne fine hagesmæk. Er vild med den lille stjerne i hjørnet. Og med så fine gaver er det meget svært at lade resten af gaverne stå, i hvert fald når man som mig er alene hjemme. I 6 dage endnu - puha.
I aften skal jeg til en dejlig fødselsdag hos en god veninde, og i morgen formiddag skal jeg på besøg hos den overskudsagtige Mette. Og så er det hendes tur til at få en gave, dog uden nær så meget overskud....

5 kommentarer:

 1. Det er godtnok en sød veninde -og meget overskudsagtig

  SvarSlet
 2. Wuaw hvor er det bare skøn. Sikke en veninde du har. Håber det går bedre med at være alene og du får nydt tiden med veninderne.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig pakkekalender :) og veninde.
  Tak for din søde kommentar på min blog - jeg følger også med hos dig nu. Kan se vi har en del til fælles; næsten aldersmæssigt og babymæssigt, arbejdsmæssigt passer også ;)

  SvarSlet
 4. En nedtællings-pakkekalender...
  Hvor er det dog fint og sikken en sød veninde, med en rigtig god ide :)
  Held & lykke med det lille forårs-barn lige om hjørnet,
  fra en NY fast læser.

  SvarSlet