tirsdag den 12. april 2011

kæresteweekend

En helt igennem fantastisk weekend er nu overstået. Kæresten er rejst til Holland igen, solen gemmer sig nu, fødselsforberedelseskurset er klaret, og jeg har lært dejlige nye mennesker at kende.
Da jeg hentede kæresten i lufthavnen fredag var det i stormende modvind, men det var helt ligegyldigt, for endelig var han hjemme igen. Pu ha hvor havde jeg savnet ham, og hvor var det bare dejligt at se ham igen! Fredag sent eftermiddag spiste vi tidlig aftensmad på Café Luna i Aalborg, hvorefter vi skulle til fødselsforberedelse. Vi havde meldt os til kurset for længe siden, så vi var spændte på indholdet. Det levede fuldt op til forventningerne, og det var en meget hyggelig atmosfære med 3 andre par, hvor to af dem også har termin i maj. Når der ikke var flere deltagere, var det nemt at få svar på sine spørgsmål, og det var nemt at komme til at snakke med de andre.
Jeg har nogle gange i min graviditet savnet at møde andre gravide, da de fleste i min omgangskreds har fået børn for flere år siden. Det er der også fordele ved, og jeg nyder godt af deres erfaringer, gode råd, forkælelse og arvestykker. Men det var bare rart, at her var nogle personer, som stod i det hele lige nu, ligesom mig. Faktisk skal jeg mødes med en af deltagerne torsdag formiddag til et motions- og afspændingshold på jordemodercentret, dejligt!
Men jeg bliver forkælet af en rigtig god veninde. Jeg har tidligere vist terminpakkekalenderen, og det er vist blevet tid til at vise en gave mere frem.

Og midt i den dejlige weekend fik jeg en mail fra Julie med bloggen LILLESØD, jeg havde vundet hendes give away! Jeg glæder mig super meget til at se den flotte kyse og endnu mere til at se den i brug! Julie har en rigtig fin blog, og hun er vildt dygtig til alt muligt.

4 kommentarer:

 1. Skønt at nogen tænker på dig.. Flotte billeder du har sat ind.. :0)
  Tillykke med at du også vandt en gave...
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig weekend. Hvor længe bliver kæresten så væk denne gang?
  Der er jo ikke længe til maj ;)

  SvarSlet
 3. Dejligt med kæresteweekend! Det har du ventet på :) Og fedt at møde andre gravide - for den klub vil jeg ikke være med i igen.
  Autostol er klar til levering snart!
  Ses :)

  SvarSlet
 4. Tak Iben, det er dejligt at være heldig!
  Louise, det var en skøn weekend, og den kan jeg leve længe på. Denne gang er kæresten væk indtil onsdag inden påske, så nedtællingen er allerede i gang.
  Mette, lyder godt med autostol. Og det forståeligt med klubben, du har jo også nogle skønne børn allerede! Ses vi torsdag?

  SvarSlet