mandag den 4. april 2011

gaveleg

Karoline deltog i en gaveleg hos mig, og hun har sendt den fineste gave retur med lækre goodies fra hendes Londontur. Elsker London, så gaverne faldt i god jord hos mig. De spiselige gaver er allerede væk, og de andre pynter på mit kontor.
 Tjek Karolines blog, den er rigtig fin, og hun har lige afsløret en fantastisk hemmelighed!
Min mandag er blandt andet gået med havehygge, der er blevet plantet stedmoderblomster i krukker, og solen er blevet nydt. Selvom det blæser lidt, passer det perfekt til mig lige nu. Lider nemlig af hedeture et par gange (og flere) om dagen, så en kølig vind er lækkert! I morgen skal jeg til rundvisning på fødegangen, det er jeg meget spændt på, men også en smule nervøs. Den (læs: fødslen) bliver mere virkelig nu end før, og det går mere og mere op for mig, at jeg ikke kan blive ved med at springe de kapitler over i bøgerne, der omhandler fødslen. Men det skal jo bare gå godt!

6 kommentarer:

 1. hold da op en gave. Hvor har hun fundet mange fine ting..:-) Mht fødslen så går det alt sammen. Jeg glemte fuldstændig hvorfor det var jeg lå der. Du tænker ikke så meget over det undervejs. Og pludselig ligger jeres lille mirakel der...:-)
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 2. Holder med Vibeke. Det er et stykke arbejde der skal gøres, men alligevel glemmer man det så hurtigt og gør det gerne igen. Det skal nok gå godt.
  //Lisa

  SvarSlet
 3. Dejlig gave! - og det der fødsel, pyha - vent bare lidt med at læse om det :)

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker gave.
  Din fødsel skal nok gå fint. Under fødslen syntes jeg faktisk det vigtigste var at have styr på den dybe vejrtrækning, senere gispevejrtrækning og at tie stille/holde munden lukket, og bruge alt krudt på at presse, da det endelig kom dertil. -Og så er det vigtigt at være åben for at det ikke nødvendigvis går helt som man forestiller sig/har læst om.
  Erindrer at jeg de sidste par uger inden termin havde det som om jeg skulle til en eksamen, som jeg ikke vidste hvornår foregik, og som jeg ikke kunne forberede mig til.

  SvarSlet
 5. Skøn gave. Hedeturene havde jeg også :)
  Fødslen skal helt sikkert nok gå fint, men det er jo klart, du spekulere og er spændt. Sådan er det altid med det ukendte. Jeg tænkte også meget her tredje gang. Men når fødslen er i gang, tænker jeg ihvertfald ikke så meget, men handler "bare". Jeg håber, det giver afklaring at besøge fødegangen også. Kram Louise

  SvarSlet
 6. ÅHH altså.. Husker de bekymringer.. eller tanker der var omkring det at skulle ha barn..
  Ha en god tur til fødeafd.. Spændende..
  Iøvrigt fin pakke du fik.. Elsker sådanne lækkerier..;0)

  SvarSlet