torsdag den 31. marts 2011

Blogtræf i Aalborg

I lørdags var jeg til det dejligste blogtræf i Aalborg arrangeret af Lone. Jeg blev så positivt overrasket, da jeg ankom sammen med Mette.  Jeg vidste ikke helt, hvad jeg havde forestillet mig, men var både spændt og nervøs på samme tid. Heldigvis var stemningen helt nede på jorden, og det var nemt at tale med alle de forskellige bloggere, selvom det kun plejer at være foran skærmen det foregår.
Lone havde sørget for et dejligt sted at være, lækker mad, fantastiske præmier, skønne goodiebags og kreative workshops.
Jeg var blandt andet til workshop hos Tina, som fik lært mig at hækle takket være hendes store tålmodighed og gode humør. Så tusind tak for det Tina! Jeg havde kamera med, men tiden fløj bare afsted, så jeg nåede ikke at tage nogle billeder derude. Men da jeg kom hjem, fik jeg taget billeder af den flotte goodiebag.

Stof fra Ferm Living
Lækkert stof fra Unikarina
Jeg vandt en præmie fra Pandora.
Der var mange, der havde sagt ja til at bidrage med gaver til os. Nogle kendte jeg i forvejen, andre var nye for mig. For ikke at glemme nogen, har jeg valgt at linke til en liste her hos Lone. Tak til alle for en dejlig dag:-)

tirsdag den 29. marts 2011

ventetid

Jeg ville faktisk skrive et indlæg om det skønne blogtræf, jeg var til i lørdags, jeg ville vise billeder af den skønne goodiebag vi fik, jeg ville fortælle om en skøn terminspakkekalender en totalt overskudsagtig dejlig veninde har lavet, jeg ville vise billeder af mine indkøb på gårsdagens kærestedag. Men alt sammen må blive en anden dag. I dag kan jeg vist ikke.
Min kæreste rejste til Holland tidligt i morges, hvor han skal være de næste 10 dage. Jeg kan ikke rigtigt overskue det, tuder lidt, mens jeg samtidig prøver at lave lister over alt det, jeg lige kan lave, mens han er væk. Og har også allerede gode aftaler med min søster og gode veninder. Men alligevel tuder jeg lige lidt.
Øv hvor er jeg bare ikke ret god til at undvære ham. Heldigvis har han sendt masser af beskeder allerede, han er kommet godt frem, og i Holland er der sol. Ingen tulipaner endnu, kun den på morgenmadsbollen i flyet.
Og heldigvis er jeg ikke helt alene.

onsdag den 23. marts 2011

der kom en, der kom to....

Min postkasse er blevet fyldt med lækre sager på det sidste. Blogland er fantastisk, det er fyldt med dejlige og kreative mennesker, og jeg er glad for at være en del af det.
Mette med den dejlige blog Kirkesjov har sendt mig denne fine babyvest, som jeg vandt i hendes børnefest. Det er hendes svigermor, der har været i gang, men jeg måtte selv vælge størrelse og farve.
Tusind tak for gaven Mette, den er super fed og fantastisk blød, og jeg glæder mig til at skulle bruge den.

Tidligere på året var jeg med i en gaveleg her i blogland, og en af dem jeg skulle sende en gave til, har sendt en retur til mig. En skøn gave, som er lavet specielt til mig og min baby i maven.
Det er Maja med bloggen Moster Majas som har været i gang med at strikke små futter og skønne muffins. Tjek hendes blog, den er super fin, og hun laver nogle flotte ting. Tusind tak for gaven Maja, jeg er helt vild med den!

mandag den 21. marts 2011

lilla karlekammerskab

I vores indgang gennem kælderen står min farmor og farfars gamle karlekammerskab. Jeg har haft det i mange år, men inden vi flyttede i hus, stod det på vores loftsrum. Jeg har været ved at forære det væk flere gange, da jeg synes, det var synd, at det ikke blev brugt. Heldigvis lykkedes det aldrig, og derfor står det nu i vores kælder. Som håndtag bruger vi en porcelæns knag fra Anne Black med en gul blomst.
Den lilla farve er jeg helt vild med, og jeg drømmer om at male vores arbejdsbord i stuen samme farve engang. Indtil videre har den færdige sættekasse også fået farven.
Ud over det lilla skab har vi forsøgt at få en del forskellige farver ind. Den røde knag/elg er fra Ikea, bænken og hynderne er fra Netto, vattæppet er et genbrugsfund. Der mangler en gul stumtjener på billedet, den er fundet i genbrug, men da den endnu ikke er malet, gemmer den sig sammen med alle de andre ufærdige projekter..... Den skal naturligvis være gul, ligesom den stumtjener, der står i min yndlingsbutik, Blå fugl.

søndag den 20. marts 2011

på mit kontor

På mit kontor hænger et citat, som har særlig betydning for mig. Det er taget fra en børnebog, men jeg synes, at det siger alt det nødvendige.
Der har ikke været tid til kreative projekter i weekenden, da jeg frivilligt har meldt mig som kærestens assistent i laboratoriet. Han skal snart rejse til Holland, men mangler at lave forsøg på nogle kontrolpersoner. Det har været svært at skaffe folk, heldigvis har gode venner og kollegaer meldt sig.
Planerne om de kreative projekter er der dog, og når man er på barsel, er det jo bare om at gribe tiden. Jeg må dog indrømme, at jeg indtil videre ikke har nået nær så meget, som jeg havde troet. Min krop har vist trængt til afslapning og søvn og en daglig middagslur på et par timer.....
I næste uge skal der plantes stedmoderblomster i krukker, de nye cafésæt skal stilles frem, der skal nusses lidt i haven og helt sikkert nydes sol på terrassen.

onsdag den 16. marts 2011

første dag på barsel

Utroligt som tiden bare flyver, i dag har jeg været hjemme på min første dag på barsel. Jeg har nydt dagen, sovet to timer på sofaen, fundet ud af at min kondi er totalt forsvundet, og at jeg hellere må sende en efterlysning ud efter den. Det er gået op for mig, hvor svært det er at cykle med en tyk mave og at komme op på min mountainbike - som er en drengecykel. Faktisk lavede jeg en liste over alle de ting, som jeg har fået fornyet respekt for at overvægtige klarer hver dag. Tror listen bliver længere og længere efterhånden som de næste uger går.
Efter en tur på posthuset og Føtex, faldt jeg derfor om på sofaen. Så hvis du har set en gravid gå storsvedende rundt i Føtex i Nørresundby, hvor mere og mere tøj blev taget af kroppen jo længere jeg kom gennem butikken, ja så har du set mig....
Hjemme var der heldigvis indholdet af den pakke, jeg modtog i går fra Mette/fruea. Jeg havde købt noget børnetøj af hende, som hun sendte i sidste uge. Efter et par dage i det ukendte postland og adskillige opringninger fra Postdanmark senere, dukkede pakken endelig op. Den var fyldt med lækkert tøj i skønne farver, meget mere tøj, end jeg kan huske fra billederne på Mettes blog!
Så tusind tak til Mette for en fantastisk handel!

søndag den 13. marts 2011

give away hos mig

Så er det vist blevet tid til en give away hos mig i anledning af, at jeg går snart på barsel, og fordi foråret kommer lige om snart - det ved jeg bare!
Du kan vinde denne dejlige bog " Børnenes idébog", som jeg selv er super glad for at eje. Der er masser af idéer, uanset om man har børn eller ej, og billederne er super fede!
Hvis du vil være med, skal du skrive en kommentar til dette indlæg. Jeg bliver meget glad, hvis du linker på din blog, og du må gerne melde dig som fast læser, men intet af det er et krav. Du må også gerne deltage, selvom du ikke har en blog. Bare du har lyst til at være med!
Jeg trækker en vinder lørdag den 2. april.

onsdag den 9. marts 2011

chai latte

Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg allermest lyst til en lækker chai latte. Efter at have prøvet en del forskellige, har jeg fundet min favorit. Den smager helt perfekt af diverse krydderier, er tilpas sød, og endelig kan jeg bruge vores kaffemaskine til noget, nemlig til at steame mælken.
En længe ventet dag er nu endelig overstået.Og endda med med et positivt resultat.
I dag fik alle lærere i kommunen en kuvert på hylden med et brev om fremtiden. I et par måneder har vi hørt om nedskæringer, besparelser på en masse områder og lærerfyringer. Selvom jeg er på vej på barsel  og derfor ikke kan fyres, har jeg ventet dagen med ubehag. For det første er en overflyttelse stadig en mulighed selvom man er på barsel, og for det andet ville jeg være rigtig ked af at skulle af med mine kollegaer. Heldigvis slap min skole i denne omgang, alle får lov til at blive, og vi ender med at få en overflytter fra en anden skole.

lørdag den 5. marts 2011

sættekasse med tapet vol. 2

I morges blev den færdig, og jeg er blevet ganske godt tilfreds med resultatet. Har ikke fortrudt, at jeg valgte den lilla farve som ramme, selvom jeg har set flest sorte og hvide rundt om i blogland.
Formiddagen er blevet brugt foran symaskinen med lidt småprojekter, men lige nu er jeg gået i gang med at sy dynebetræk i babystørrelse. Stoffet, som oprindeligt også er sengetøj, som Mette har fundet i en genbrugsbutik. Det er rigtigt fint, lilla og grønne farver, og jeg glæder mig til at skulle bruge det.
For lidt siden ringede en god veninde og spurgte, om jeg var klar på en sushidate. Og det er jeg!

fredag den 4. marts 2011

sættekasse med tapet

Den sidste uge har en malet sættekasse stået i køkkenet og kigget på mig. Alle firkanterne var målt op, papiret var købt, og jeg skulle bare lige tage mig sammen til at klippe firkanterne ud og lime dem fast. Nu lyder det nok som om, jeg er færdig med sættekassen, men den kigger stadig på mig. De udklippede firkanter ligger nu på spisebordet, hvor jeg flytter lidt rundt på dem en gang i mellem. I morgen limes de fast - lover jeg mig selv!
Jeg har dog fået lavet en gammel skoæske færdig, som dog er blevet lidt tøseagtig. Jeg har endnu en æske i samme størrelse, tror den skal være lidt mindre pæn.
Jeg skal være alene hjemme hele weekenden, kæresten er taget til København på drengeweekend, det er vist tiltrængt. Jeg synes, det er en rigtig god idé, at han tager afsted, alligevel sidder jeg og synes, der er alt for lang tid til søndag. Men jeg kan lige så godt vænne mig til det, senere på måneden skal han nemlig til Holland med sit arbejde. Vi ved ikke helt hvor længe, han skal være dernede, men indtil videre er planen, at han senest kommer hjem i slutningen af april. Og jeg har termin 11. maj.
Synes ikke, det er spor sjovt, men jeg ved også, at der ikke er noget, vi kan gøre ved det. Sådan er det bare. Nogle gange er det bare som om, at graviditetshormoner og logisk sans ikke nødvendigvis hænger sammen. Og hvor er det bare træls.

tirsdag den 1. marts 2011

hårde dage

Det er hårdt at komme i gang igen efter en uges ferie fyldt med dejlige dage. Allerede efter to dage trænger jeg til weekend, det er vist for tidligt.....
Heldigvis kan jeg tænke tilbage på torsdag aften, hvor jeg var til en fantastisk Marie Frank koncert sammen med den søde Mette, og en lørdag aften i Århus til The National koncert sammen med kæresten. Inden koncerten var vi ude at spise en fantastisk burger på Charlie's Café. Vi er ikke ret kendte i Århus, men vi var begge ret begejstrede for burgeren! Koncerten var også skøn, men jeg bliver hurtigere træt i ben og læn, og lysten til at stå meget tæt sammen med andre er der ikke helt på samme måde som tidligere. Selvom vi plejer at tage en del til koncerter, blev vi enige om, at det nok var den sidste koncert på denne side af min termin.
Søndag aften fandt jeg også ud af, at jeg var den heldige vinder hos Kirkesjov, som hele ugen har fejret børnenes fest. Jeg vandt den fine strikkede vest, og da jeg selv måtte vælge størrelse og farve, valgte jeg en størrelse 0 år i råhvid med lilla knap. Billedet er lånt fra Mettes fine blog.

Fik jeg sagt, at der nu kun er 14 dage tilbage, inden jeg går på barsel.....